Retourneren & ruilen

Bedenktijd/retour

geachte klant,

Bedankt voor uw aankoop van onze organische producten. We hopen dat u tevreden bent met uw bestelling. Mocht u echter van gedachten veranderen en besluiten de producten te willen retourneren, dan willen we u verzoeken rekening te houden met de speciale regels voor het retourneren van organische producten.

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.Alleen ongebruikte artikelen die zich in dezelfde staat bevinden als waarin je ze hebt ontvangen, komen in aanmerking voor een retour. Het artikel moet ook in de originele verpakking worden teruggestuurd. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde en in ongeopende originele verpakking retour ontvangen is.

Om ervoor te zorgen dat de producten in goede staat blijven en de kwaliteit behouden blijft, is het belangrijk dat u de producten niet opent of beschadigt. Het breken van de verzegeling kan namelijk de houdbaarheid of kwaliteit van het product beïnvloeden.en vervalt daardoor het terug betalings en herroepings recht.
Indien u de producten wilt retourneren, zorg er dan voor dat de producten in hun ongeopende originele verpakking zitten en goed beschermd zijn tegen schokken en beschadiging tijdens het transport.

Daarnaast willen we u adviseren om de retourzending te verzekeren en gebruik te maken van een traceerbare verzendmethode. Op die manier kunnen we samen ervoor zorgen dat de geretourneerde producten veilig bij ons aankomen. Zodra de geretourneerde ongeopende producten zijn ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van de aankoopwaarde.

Bedankt voor uw begrip en medewerking en mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Het team van De Online Gigant.nl

 

Product of verpakking beschadigd?
 
Alleen ongebruikte artikelen en ongeopende producten die zich in dezelfde staat bevinden als waarin je ze hebt ontvangen, komen in aanmerking voor een retour. Het artikel moet ook in de ongeopende originele verpakking worden teruggestuurd.

indien de verpakking geopend is op ennigerlei wijze dan is het product retour zenden uitgesloten en worden de goederen ook niet retour genomen en ook niet als retour vergoed  

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem, als u dit maar binnen 7 dagen na ontvangst even aan ons laat weten. U kunt hiervoor contact opnemen met deonlinegigant.nl . Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.