Retourneren & ruilen

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.Alleen ongebruikte artikelen die zich in dezelfde staat bevinden als waarin je ze hebt ontvangen, komen in aanmerking voor een retour. Het artikel moet ook in de originele verpakking worden teruggestuurd. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde en in originele verpaskking retour ontvangen is.

Product of verpakking beschadigd?
 
Alleen ongebruikte artikelen en ongeopende producten die zich in dezelfde staat bevinden als waarin je ze hebt ontvangen, komen in aanmerking voor een retour. Het artikel moet ook in de ongeopende originele verpakking worden teruggestuurd.

onze organische artikelen kunnen niet worden geretourneerd. We aanvaarden geen retouren van gebruikts producten en van hygiënische of sanitaire artikelen.

indien de verpakking geopend is op ennigerlei wijze dan is het product retour zenden uitgesloten en worden de goederen ook niet retour genomen en ook niet als retour vergoed  

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem, als u dit maar binnen 7 dagen na ontvangst even aan ons laat weten. U kunt hiervoor contact opnemen met deonlinegigant.nl . Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.