Wat is wietolie

 

Wietolie werking

HHColoie+( THC-p) is zeer geschikt voor de volgende onderstaande lichamelijke ongemakken en klachten.

Doordat het lichaam weer in balans gebracht wordt door het gebruik van cannabinoïden die in deze HHColie+ zitten en kan het bij onderstaande symptomen/ziektes met succes van klachten vermindering worden ingezet:

HHColie+ wordt veel gebruikt door mensen met onder andere de volgende aandoeningen en klachten:

Migraine, Overgangs klachten, Opvliegers, zweten, Inslapen, Doorslapen, Ptss Burnout, Reuma, Artrose, Artritis, Fibromyalgie, Zenuwpijnen, Spierpijn, Copd longemfyzeem,  Chemo kuren ( minder misselijk na de bestralingen) Kanker (preventief), Nycturie (overmatig plassen s'nachts), Straatvrees Ziekte van Crown, Angstaanvallen, Paniekaanvallen, Benzodiazepinen verslavingen, 
Of een andere chronische aandoening.

De werking van wietolie heeft te maken met de stof THC, het psychoactieve bestandsdeel van wiet. Wietolie is een plantenextract geëxtraheerd uit cannabis. In pure vorm is het dik en stroperig dus wordt het vaak verdund met een draagolie zoals hennepzaadolie. Het wordt meestal vermengd in verschillende concentraties zodat er gemakkelijk een juiste dosis genomen kan worden afhankelijk van de behoefte van de gebruiker.

Wietolie werking

Hoe wordt wietolie gemaakt?

Er zijn in principe 2 methodes om wietolie te maken, de koude methode en de warme methode. Bij de koude methode wordt de wietolie op lage temperatuur geëxtraheerd en niet gedecarboxyleerd. Decarboxyleren is het verhitten van wiet of wietolie zodat de THCA veranderd in THC. THCA is de stof die van nature in cannabis voorkomt, THC ontstaat pas nadat de THCA is verhit. Van rauwe wiet kan je niet stoned worden want er zit vrijwel geen THC in, maar wel veel THCA. Alleen van THC wordt je high of stoned, van THCA niet. THCA heeft wel veel medicinale eigenschappen. Het gaat hier dus om THCA olie.

Verder is er ook de warme methode, hier wordt de wiet eerst verhit voor een uur op 115 graden Celsius. Door dit proces verandert de THCA in THC waardoor de wietolie een psychoactieve werking krijgt. Bij het roken van wiet is de verbranding van wiet voldoende voor de omzetting. Nu heb je dus THC olie, de meeste wietolie op de markt is THC olie.

Hoe gebruik je wietolie voor de beste werking?

Wietolie kan je onder de tong druppelen en na 1 minuut doorslikken. Het is ook mogelijk om wietolie in eten of drinken te druppelen. Het kan wel tussen de 30 en 90 minuten duren voordat de werking van wietolie begint. De volledige werking van wietolie kan 2 uur op zich laten wachten. Hierna kan het effect gemiddeld 3 tot 5 uur blijven werken. Wietolie mag zo vaak genomen worden als men zelf nodig acht, de meeste mensen gebruiken het 1 tot 4 keer per dag. Gebruik je wietolie om beter te kunnen slapen, neem het dan 2 uur voor je naar bed gaat. Afhankelijk van de concentratie THC/THCA van de wietolie is het gebruik van 1 tot 7 druppels per keer meestal voldoende, de beste dosering is persoonsafhankelijk. Van de wietolie STERK nemen de meeste mensen 3/5 druppels per keer.

Het advies is om altijd te beginnen met 1 druppel en 2 uur te wachten, hierna kunnen eventueel 2 druppels genomen worden. Zo kan je stapsgewijs elke 2 uur het aantal druppels ophogen tot je het voelt. Belangrijk is wel dat je jouw maximale dosering gaat vinden en niet stopt met ophogen tot je het ook goed voelt, anders werkt de wietolie niet.

Waar helpt wietolie voor en wat is de werking?

Mensen worden bewuster van de helende eigenschappen van wietolie. Wij mogen geen gezondheidsclaims maken over de werking van  wietolie, dus wij claimen of beweren zelf niks. Wij kunnen wel info delen met u die staat op de website van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport;

Er zijn volgens het Ministerie van Volksgezondheid en Sport voldoende wetenschappelijke gegevens beschikbaar die aantonen dat medicinale cannabis werkzaam is bij:

Multiple Sclerose (MS), Chronische pijn, Kanker en aids (voor opwekken eetlust en verminderen pijn, misselijkheid en gewichtsverlies), Syndroom van Gilles de la Tourette, Glaucoom, Morbus Crohn, Colitis ulcerosa, Epilepsie, Jeuk, Migraine, Reuma, ADHD, PTSS, Alzheimer.

wietolie werking

Hier kunt u een filmpje zien wat het gebruik van wietolie voor patiënten kan betekenen.

Wie gebruikt wietolie?

Wereldwijd gebruiken steeds meer mensen wietolie voor vele toepassingen. In Nederland zijn de meeste gebruikers mensen met chronische pijn door een ziekte. De grootste groep gebruikers zijn 50 plussers en mensen met fibromyalgie of reuma. Naar schatting zijn er meer dan 50.000 mensen in Nederland die wietolie gebruiken. Een gemiddelde persoon heeft 3 tot 5 druppels nodig van een gemiddeld sterke wietolie, bij eerste gebruik kan minder al voldoende zijn.

Wietolie werking in combinatie met medicijnen.

De medicijnen waar wietolie effect op kan hebben zijn medicijnen die het reactievermogen beïnvloeden, hier zit vaak een gele waarschuwingssticker op. De effect op uw reactievermogen kan nog sterker worden met wietolie op, rijd geen auto als u behalve wietolie ook een medicijn gebruikt dat uw reactievermogen beïnvloed.

Ook zijn er 2 medicijnen waarbij u met uw arts moet overleggen.

Rifampicine, dit medicijn tegen tuberculoce zorgt ervoor dat wietolie minder goed werkt. Overleg met uw arts of uw wietolie kan gebruiken.

Ketoconazol, dit medicijn tegen de ziekte van Cushing versterkt het effect van wietolie. Overleg met uw arts of u wietolie mag gebruiken.

Wietolie werking als je zwanger bent.

Voor zwangere vrouwen is wietolie niet geschikt, er is nog onvoldoende wetenschappelijk bewijs hierover. Voor kinderen is wietolie ook niet geschikt, bespreek met uw arts of CBD olie een optie is.

Wietolie bijwerkingen.

wietolie in een lage dosering heeft normaal gesproken geen bijwerkingen. Bij wat hogere doseringen kan je meer honger krijgen of een beetje slaperig worden. Bij het nog verder ophogen van de dosering wordt je high of stoned. Sommige mensen kunnen niet goed tegen stoned zijn en kunnen hier angstig en paniekerig van worden. Als je te veel wietolie hebt genomen, drink een suikerhoudend drankje en blijf rustig zitten of liggen tot het is uitgewerkt. Meestal is het na een paar uur al wat minder, het gaat vanzelf weer over.

wat zijn de risico’s van wietolie?

Wietolie gebruiken op de juiste manier is in principe veilig voor mensen zonder psychosegevoeligheid. Het is aangeraden dat u een dosis neemt waarvan u net niet stoned of high wordt. De kans op verslaving is zeer klein.

Mag je wietolie mee nemen op vakantie?

Wietolie kan je niet meenemen naar het buitenland, in Nederland kan je het zonder problemen gebruiken.

Is wietolie verkrijgbaar op recept of te koop in de apotheek?

Wietolie is verkrijgbaar op recept bij de huisarts. Echter wordt het niet vergoed door de zorgverzekering. De wietolie van de apotheek is heel duur en heeft een heel laag THC percentage van 2,5%.

Waar kan ik wietolie kopen?

Bij deonlinegigant.nl kan je wietolie bestellen zonder problemen. Je zit nergens aan vast en je hebt het binnen 2 dagen in huis. Het is op de webshop simpel te bestellen in 2 minuten.

Wietolie werking, wat is het wetenschappelijk bewijs?

De werking van medicinale cannabis is al duizenden jaren bekend in China en op meer plaatsen in de wereld. Volgens het ministerie van volksgezondheid, Welzijn en Sport is er voldoende wetenschappelijke bewijzen die aantonen dat wietolie een werking heeft. Zie afbeelding hierboven

 

Wilt u graag al onze producten zien? We hebben een breed assortiment, de meest gekozen oliën zijn de THC olie en THCA olie. Klik op deonlinegigant.nl om naar de shop te gaan om alle producten te zien en er meer over te lezen in de product beschrijving.